ZZP’er Installatietechniek 

ZZP’er Installatietechniek 

Ben jij een echte vakman en wil je vooral bezig zijn met je vak? Is acquisitie niets voor jou? En administratie eigenlijk ook niet? Dan is een samenwerking met Appelhof Installatietechniek iets voor jou. Wij zijn met name op zoek naar: Dikwandig cv monteurs, Elektromonteurs utiliteit, Loodgieters en (Gecertificeerd) lassers Ben jij (op korte termijn) op zoek naar projecten? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij helpen vakgenoten aan werk.

Voor wie ga je werken?

Je gaat aan de slag voor een organisatie waar echte vakmannen werken. De goede onderlinge sfeer en de afwisseling in werkzaamheden kenmerken ons. Appelhof Installatietechniek heeft duurzame relaties met verschillende gerenommeerde opdrachtgevers in het land. Wij hebben voornamelijk werk in de utiliteitsbouw. Soms zijn het korte opdrachten, soms lange projecten. Zo kan voor jouw als installateur gekeken worden waar je het beste past. We kijken samen met jou naar kennis en kunnen, teamsamenstelling en de reis bereidbaarheid.

Waar ga je werken?

Appelhof Installatietechniek heeft de mooiste projecten bij de beste opdrachtgevers van het land. Projecten waar wij werken zijn o.a. LocHal in Tilburg, Universiteit Wageningen, VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Udens College te Uden. Op dit moment hebben wij voornamelijk projecten in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Wat verwachten we
      - Relevante werkervaring
      - VCA is een eis
      - Zelfstandig en representatief
      - Een geldige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
      - kvk uitreksel

Wat bieden wij jou

In 1996 zijn wij zelf als zzp’er gestart om vervolgens uit te groeien tot Appelhof Installatietechniek. Daarnaast hebben wij ruim 45 jaar ervaring in het vak. Dat praat en werkt makkelijk ervaren andere zzp’ers met wie we al jaren samenwerken. Wil jij ook met ons de samenwerking aangaan en gebruik maken van ons netwerk. Dan zorgen wij voor de opdrachten, en de administratieve afhandeling zodat jij netjes op tijd je geld binnen krijgt. 

Enthousiast geworden? Of wellicht nog vragen? Of wellicht nog vragen?
Bel Arnold Appelhof 06-53830903 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We gaan graag met jou aan tafel zitten om een eventuele samenwerking verder af te stemmen.