Werken bij Appelhof Installatietechniek

  • Altijd al aan de leiding willen staan?


    Bij Appelhof werken we aan mooie projecten met een team waar we trots op zijn! Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar nieuwe collega's met en zonder ervaring. We bieden medewerkers een gemoedelijke en veelzijdige werkomgeving. Wij werken met elkaar samen op basis van vertrouwen. 

    Wij hebben voornamelijk werk in de utiliteit maar ook in de woningbouw. Projecten waar wij werkte zijn o.a. LocHal in Tilburg, VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Udens College te Uden. Vanaf 2015 hebben onze Monteurs gewerkt aan verschillende Dagelijks Leven projecten. Deze kleinschalige zorgcomplexen maken we door heel Nederland. 

    Omdat onze medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers, zorgen wij voor tevreden medewerkers. Bij Appelhof vinden wij het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Dit ervaren “onze jongens” door de onderlinge sfeer, de vrijheid en de afwisseling in werkzaamheden. We gaan graag in gesprek om te kijken wat voor jou belangrijk is.


"Altijd al aan de leiding willen staan? "


Vacatures

Ervaren Dikwandig-monteur W

Een echte vakman met ervaring in het installeren, buigen en (autogeen/TIG) lassen? =Wil je afwisseling in je werk? En zoek je gezellige collega’s? Appelhof Installatietechniek zoekt jou! Lees verder voor meer informatie en bel of mail ons gelijk!

Lees meer...

Monteur W- installaties

Jij bent trots op je vak. Werk je graag aan mooiste projecten in de utiliteit of woningbouw? Appelhof Installatietechniek is ter uitbreiding opzoek naar een enthousiaste monteur W met enkele jaren ervaring.


Lees meer....

ZZP’er Installatietechniek

Ben jij een echte vakman en wil je vooral bezig zijn met je vak? Is acquisitie niets voor jou? En administratie eigenlijk ook niet? Dan is een samenwerking met Appelhof Installatietechniek iets voor jou. Wij zijn met name op zoek naar: Dikwandig cv monteurs, 

Lees meer....

BBL leerling monteur werktuigkundige installaties utiliteit

Gestopt met je opleiding? Wil je nu liever een fulltime salaris ontvangen én een officieel MBO diploma halen? Grijp dan je kans en solliciteer voor een BBL-plek bij Appelhof Installatietechniek. Wegens succes en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar 2 (BBL) leerlingen. 

Lees meer....

 

Over ons

Meer informatie over Appelhof Installatietechniek

Introduceer jezelf!

Stuur ons een bericht, of neem contact op