Ervaren Dikwandig-monteur W

Ervaren Dikwandig-monteur W 

Een echte vakman met ervaring in het installeren, buigen en (autogeen/TIG) lassen? Wil je afwisseling in je werk? En zoek je gezellige collega’s? Appelhof Installatietechniek zoekt jou! Lees verder voor meer informatie en bel of mail ons gelijk!


Jouw werk als Dikwandig monteur W
Je werk als Dikwandig-monteur W bestaat uit het uitvoeren van installatie- en laswerkzaamheden. Aan de hand van tekeningen of schetsen ga je aan de slag met het samenstellen en plaatsen van warmte- en koudestations.

Je gaat aan de slag binnen een organisatie waar echte vakmannen werken. De goede onderlinge sfeer, de vrijheid en de afwisseling in werkzaamheden kenmerken ons. Appelhof Installatietechniek heeft duurzame relaties met verschillende gerenommeerde opdrachtgevers in het land. Wij hebben voornamelijk werk in de utiliteitsbouw. Soms zijn het korte opdrachten, soms lange projecten. Zo kan voor jouw als Monteur gekeken worden waar je het beste past. We kijken samen met jou naar kennis en kunnen, teamsamenstelling en de reis bereidbaarheid.

Jij als Dikwandig- monteur W
Vaktechnisch ben je goed onderlegd en heb je enkele jaren werkervaring in gelijksoortige functie. Je bezit kennis van materialen en hebt ervaring met tekeningen lezen, lassen en pijpfitten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een flexibele instelling. Oplossingsgericht meedenken en handelen, je mening durven te geven en je kennis kunnen overdragen, zien we graag bij onze jongens. Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou
Werk als Dikwandig- monteur bij een familiebedrijf waar de vakmensen centraal staan. 
Omdat onze medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers, zorgen wij voor tevreden medewerkers. Concreet bieden we je het volgende:

- Een afwisselende en verantwoordelijke functie met fijne collega’s 
- Een goed salaris
- Een goede pensioenregeling
- 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen (vakantie buiten de bouwvak is mogelijk) 
- Reiskostenvoorziening 
- Gereedschap en bedrijfskleding worden door ons voorzien

Ben je enthousiast over de functie en zie je een baan binnen Appelhof Installatietechniek wel zitten? We gaan graag met jou aan tafel zitten om een eventuele samenwerking verder te bespreken. Je mag telefonisch contact opnemen met Arnold Appelhof 06-53 83 09 03. Je cv mag je ook mailen naar MarjoleinDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan nemen wij contact met jou op.