Elektrisch verwarmen

Energie in Nederland: volgens de overheid maken we in 2050 uitsluitend nog gebruik van duurzame energiebronnen en is er in 2030 49% minder uitstoot van broeikasgassen. De gaswinning in Groningen is nu al verminderd om in 2020/2022 helemaal te stoppen. In 2019 zal de energierekening al flink omhoog gaan door o.a. de ernergiebelasting op gas. Het betekent dat onze huizen in de toekomst met andere energiebronnen verwarmd moeten worden.

De installatiebranche speelt een sleutelrol als het gaat om energievraagstukken. Aardgasvrije nieuwbouw is de nieuwe –en verplichte- trend maar hoe gaan we bestaande bouw verwarmen zonder gebruik te maken van fossiele energiebronnen? Welke aanpassingen vraagt een woning hiervoor? Wat is de isolatiewaarde van een huis, welk warmteafgiftesysteem is er nu en is deze aan te passen op een andere, duurzame energiebron? Blijft het huis net zo comfortabel als met een gasgestookte ketel? Is de warmte goed te regelen, voldoende en hoe ziet de energierekening eruit aan het einde van het winterseizoen?

 

logo masterwatt

Onze partner Masterwatt biedt een ruim assortiment aan producten op het gebied van elektrisch verwarmen. Naast kwalitatief hoogwaardige elektrische radiatoren, convectoren en infraroodpanelen levert Masterwatt ook elektrische cv-ketels en oplossingen voor warm tapwater.

De voordelen van elektrisch verwarmen met Masterwatt op een rij.

Efficiënt -> OPTIMALE MANIER VAN VERWARMEN IN COMBINATIE MET ZONNEPANALEN

Duurzaam -> VERLAGING VAN HET GASVERBRUIK.

Hoge kwaliteit-> KWALITATIEF HOOGWAARDIGE PRODUCTEN EN GOEDE GARANTIES

Een elektrische cv ketel is een uitstekende oplossing voor het verwarmen van uw woning of bedrijfspand. Het is een uiterst veilige (geen gas) en duurzame (groene stroom) manier van verwarmen en kan uitstekend toegepast worden in combinatie met andere duurzame systemen. In combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen kun je op een uiterst efficiënte manier met de eigen opgewekte energie een woning volledig elektrisch verwarmen.

Enkele bijkomende voordelen van een elektrische ketel zijn:

  • 1 op 1 vervangbaar van de gasketel mits voldoende stroom
  • Eenvoudige techniek (veel minder gecompliceerd dan een warmtepomp), dus veel minder kans op storingen
  • Veel lagere investeringskosten t.o.v een wartmepomp
  • Geen onderhoudskosten;
  • Het is niet nodig dure bronnen te boren;
  • Geen hinderlijk geluid van buitenunits, zoals bij een lucht/water warmtepomp.
  • Geen gas aansluitingskosten bij ALL Elektrisch

Wilt u van gedachte wisselen met ons over Elektrisch verwarmen? Neem contact op via 0486 – 46 23 10 of stuur een berichtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak.