Werken bij Appelhof Installatietechniek

„Altijd al aan de leiding

  willen staan?"

Bij Appelhof werken we aan mooie projecten met een team waar we trots op zijn! Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar nieuwe collega's met en zonder ervaring. We bieden medewerkers een gemoedelijke en veelzijdige werkomgeving. Wij hebben voornamelijk werk in de utiliteit. Projecten waar wij werken zijn o.a. LocHal in Tilburg, Universiteit Wageningen, VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Udens College te Uden.

Omdat onze medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers, zorgen wij voor tevreden medewerkers. Bij Appelhof vinden wij het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Dit ervaren “onze jongens” door de onderlinge sfeer, de vrijheid en de afwisseling in werkzaamheden. We gaan graag in gesprek om te kijken wat voor jou belangrijk is.

Ervaren Dikwandig-monteur W 

Een echte vakman met ervaring in het installeren, buigen en (autogeen/TIG) lassen? =Wil je afwisseling in je werk? En zoek je gezellige collega’s? Appelhof Installatietechniek zoekt jou! Lees verder voor meer informatie en bel of mail ons gelijk!


Jouw werk als Dikwandig monteur W

Je werk als Dikwandig-monteur W bestaat uit het uitvoeren van installatie- en laswerkzaamheden. Aan de hand van tekeningen of schetsen ga je aan de slag met het samenstellen en plaatsen van warmte- en koudestations.

Je gaat aan de slag binnen een organisatie waar echte vakmannen werken. De goede onderlinge sfeer, de vrijheid en de afwisseling in werkzaamheden kenmerken ons. Appelhof Installatietechniek heeft duurzame relaties met verschillende gerenommeerde opdrachtgevers in het land. Wij hebben voornamelijk werk in de utiliteitsbouw. Soms zijn het korte opdrachten, soms lange projecten. Zo kan voor jouw als Monteur gekeken worden waar je het beste past. We kijken samen met jou naar kennis en kunnen, teamsamenstelling en de reis bereidbaarheid.

Jij als Dikwandig- monteur W
Vaktechnisch ben je goed onderlegd en heb je enkele jaren werkervaring in gelijksoortige functie. Je bezit kennis van materialen en hebt ervaring met tekeningen lezen, lassen en pijpfitten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een flexibele instelling. Oplossingsgericht meedenken en handelen, je mening durven te geven en je kennis kunnen overdragen, zien we graag bij onze jongens. Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou
Werk als Dikwandig- monteur bij een familiebedrijf waar de vakmensen centraal staan. 
Omdat onze medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers, zorgen wij voor tevreden medewerkers. Concreet bieden we je het volgende:

- Een afwisselende en verantwoordelijke functie met fijne collega’s 
- Een goed salaris
- Een goede pensioenregeling
- 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen
- Reiskostenvoorziening 
- Gereedschap en bedrijfskleding worden door ons voorzien

Ben je enthousiast over de functie en zie je een baan binnen Appelhof Installatietechniek wel zitten? We gaan graag met jou aan tafel zitten om een eventuele samenwerking verder te bespreken. Je mag telefonisch contact opnemen met Arnold Appelhof 06-53152776. Je cv mag je ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan nemen wij contact met jou op.
 
 
 

Zelfstandig installateur W 

Ervaring als zelfstandig installateur W? Werk je graag in de utiliteit? Interesse in de mooiste projecten? Met de juiste balans tussen hard werken en gezelligheid? 4x ja, dan zoekt Appelhof Installatietechniek jou! Lees verder voor meer informatie en bel of mail ons gelijk!

Jouw werk als zelfstandig installateur W

Je gaat aan de slag binnen een organisatie waar echte vakmannen werken. De goede onderlinge sfeer, de vrijheid en de afwisseling in werkzaamheden kenmerken ons. Appelhof Installatietechniek heeft duurzame relaties met verschillende gerenommeerde opdrachtgevers in het land. Wij hebben voornamelijk werk in de utiliteitsbouw. Soms zijn het korte opdrachten, soms lange projecten. Zo kan voor jouw als installateur gekeken worden waar je het beste past. We kijken samen met jou naar kennis en kunnen, teamsamenstelling en de reis bereidbaarheid. 

Jij als zelfstandig installateur W

Oplossingsgericht meedenken en handelen, je mening durven te geven en toe aan een uitdaging? Dit is wat wij graag zien. We gaan er vanuit dat je het vak al verstaat en gemotiveerd bent. Uiteindelijk zien we je graag doorgroeien bij Appelhof Installatietechniek naar leidinggevend monteur d.m.v. leading-by-example. Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou

Werk als zelfstandig installateur W bij een familiebedrijf waar de vakmensen centraal staan. 

Omdat onze medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers, zorgen wij voor tevreden medewerkers. Concreet bieden we je het volgende:

- Een afwisselende en verantwoordelijke functie met fijne collega’s 
- Een goed salaris
- Een goede pensioenregeling
- 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen
- Reiskostenvoorziening 
- Gereedschap en bedrijfskleding worden door ons voorzien

Interesse of nieuwsgierig? We gaan graag met jou aan tafel zitten om een eventuele samenwerking verder te bespreken. Je mag telefonisch contact opnemen met Arnold Appelhof 06-53152776.

ZZP’er Installatietechniek

Ben jij een echte vakman en wil je vooral bezig zijn met je vak? Is acquisitie niets voor jou? En administratie eigenlijk ook niet? Dan is een samenwerking met Appelhof Installatietechniek iets voor jou. Wij zijn met name op zoek naar: Dikwandig cv monteurs, Elektromonteurs utiliteit, Loodgieters en (Gecertificeerd) lassers Ben jij (op korte termijn) op zoek naar projecten? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij helpen vakgenoten aan werk.

Voor wie ga je werken?

Je gaat aan de slag voor een organisatie waar echte vakmannen werken. De goede onderlinge sfeer en de afwisseling in werkzaamheden kenmerken ons. Appelhof Installatietechniek heeft duurzame relaties met verschillende gerenommeerde opdrachtgevers in het land. Wij hebben voornamelijk werk in de utiliteitsbouw. Soms zijn het korte opdrachten, soms lange projecten. Zo kan voor jouw als installateur gekeken worden waar je het beste past. We kijken samen met jou naar kennis en kunnen, teamsamenstelling en de reis bereidbaarheid.

Waar ga je werken?

Appelhof Installatietechniek heeft de mooiste projecten bij de beste opdrachtgevers van het land.
Projecten waar wij werken zijn o.a. LocHal in Tilburg, Universiteit Wageningen, VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Udens College te Uden. Op dit moment hebben wij voornamelijk projecten in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Wat verwachten we
- Relevante werkervaring
- VCA is een eis
- Zelfstandig en representatief
- Een geldige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
- kvk uitreksel

Wat bieden wij jou

In 1996 zijn wij zelf als zzp’er gestart om vervolgens uit te groeien tot Appelhof Installatietechniek. Daarnaast hebben wij ruim 45 jaar ervaring in het vak. Dat praat en werkt makkelijk ervaren andere zzp’ers met wie we al jaren samenwerken. Wil jij ook met ons de samenwerking aangaan en gebruik maken van ons netwerk. Dan zorgen wij voor de opdrachten, en de administratieve afhandeling zodat jij netjes op tijd je geld binnen krijgt.

Enthousiast geworden? Of wellicht nog vragen? Bel Arnold Appelhof 06-53830903 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We gaan graag met jou aan tafel zitten om een eventuele samenwerking verder af te stemmen.