BBL leerling monteur werktuigkundige installaties utiliteit 

BBL- Leerling monteur werktuigkundige installaties utiliteit 

Geen zin om na de zomervakantie 5 dagen per week naar school te gaan? Wil je graag een echte vakman worden? Een fulltime salaris ontvangen én een officieel MBO diploma halen? Grijp dan je kans en solliciteer voor een BBL-plek bij Appelhof Installatietechniek. Wegens succes en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar 2 (BBL) leerlingen. 

Leerlingen VMBO Kader of hoger die dit schooljaar examen doen, maar ook zij-instromers, kunnen solliciteren voor het aankomende schooljaar dat in augustus 2018 van start gaat. Ieder schooljaar heeft Appelhof Installatietechniek plaats voor 2 leerlingen op BBL niveau 2,3 of 4.

Jouw werk als monteur

Als leerling monteur ga je naast je studie onder de deskundige leiding van onze 1e monteur assisteren bij het installeren. Hij brengt je de fijne kneepjes van het vak in de praktijk graag verder bij. Jij krijgt uitgebreide kennis van sanitaire installaties en installaties op het gebied van gas, water, verwarming, ventilatie en brandbestrijding. Appelhof Installatietechniek heeft duurzame relaties met verschillende gerenommeerde opdrachtgevers in het land. Wij hebben voornamelijk werk in de utiliteitsbouw.

 Jij als monteur in opleiding

Als Monteur in Opleiding werk je 4 dagen per week aan onze projecten. Je bent een volwaardig collega binnen Appelhof Installatietechniek en je wordt begeleid door ervaren vaste collega’s. We gaan er vanuit dat je gemotiveerd bent en een echte vakman wil worden. Uiteindelijk zien we je graag doorgroeien bij Appelhof Installatietechniek. 

Wat verwacht Appelhof Installatietechniek van een monteur in Opleiding?

  • Minimaal een VMBO Kader diploma of gelijkwaardig
  • Een flinke dosis doorzettingsvermogen
  • Technisch inzicht en twee rechterhanden
  • Je bent leergierig en flexibel.

Wat bieden wij jou

Als familiebedrijf hechten wij veel waarden aan vrijheid, zelfstandigheid en persoonlijk contact, maar vooral aan plezier hebben in je werk!

  • Goede begeleiding
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Een informele sfeer
  • Naast een marktconform salaris betaald Appelhof Installatietechniek tevens je opleiding

Wil je vooraf meer weten? Of heb je interesse in de functie van Monteur in Opleiding bij Appelhof Installatietechniek Schaijk? Reageer nu met je CV en motivatie via MarjoleinDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.